Skip to content Skip to footer

Psihoterapie de Grup
Consiliere în Cluj, Cluj-Napoca sau online

grup img

Grupurile de psihoterapie sunt formate din 4-5 pană la 8 persoane. Participanţii au în comun faptul că fiecare întâmpină anumite dificultăţi emoţionale sau relaţionale, uneori chiar aceleaşi. Avantajele acestui tip de abordare sunt multiple şi vin din cantitatea considerabilă de resurse asigurată de prezenţa membrilor grupului.

În primul rând, un grup de psihoterapie este o metodă extraordinară de autocunoaştere. Apoi, sentimentul, de multe ori revelator, că nu eşti singur sau singurul care gândeşte ca tine şi are dificulăţi ca ale tale, suportul celorlalţi, feedback-ul lor, învăţarea din experienţele altora au efect terapeutic. Dar avantajul cel mai mare, din punctulul meu de vedere, este faptul ca în grup tiparele de relaţionare problematice sunt aduse ‘aici şi acum’.

Grupul funcţionează ca o platformă pe care îţi vei aduce modul uzual de a relaţiona chiar şi fără să îţi propui explicit. Interacţiunile din cadrul grupului sunt folosite pentru analiza şi rezolvarea problemele membrilor din viaţa cotindiană. Începerea grupurilor va fi anunţată pe site. Dacă doreşti să participi la un grup de psihoterapie, te rog să mă contactezi prin una din modalitătile specificate la secţiunea Contact a acestui site.

Psiholog David Capriș

Solicită o programare

Go To Top